TOPLANTI ODASI BİLGİ EKRANLARI

Toplantı odası bilgilendirme ekranları, verimli toplantı yönetimi, efektif zaman planlaması ve kurumsal kimlik için prestijli bir digital signage çözümüdür.

Bu ekranları konumlandırmak için bazı kısıtlayıcı zorunluluklar ve zorluklar vardır.

  • Mevcut yapıya uygun konstürktif tasarım yapılması
  • Kablolama sorunları (Enerji kablolaması, data kablolaması )
    Bu tür ekranlar, sürekli bir enerjiye ve yönetim için data kablolamasına ihtiyaç duyar.

Joan ile bütün bu sorunlar tarih oluyor.

TOPLANTI ODASI BİLGİLENDİRMEDE YENİ DÖNEM

Joan Toplantı Odası Asistanı, bir eko tasarım dijital kapı önü bilgilendirme ekran çözümüdür. Joan, Toplantı Odası rezervasyon çözümü için özel olarak geliştirilmiştir. Wifi üzerinden bağlanır ve çevrimiçi takvimler ile senkronize olur. Birkaç dakikada kurup ayarları yapılabilir. Herhangi bir kablolama ya da özel konstrüksiyona ihtiyaç duymazsınız.

ÇEVRECİ KAPI ÖNÜ BİLGİLENDİRME EKRANI
Joan minimum enerji tüketimi ile piyasadaki en çevreci ve en gelişmiş kapı önü bilglendirme çözümüdür. Diğer çözümlere göre %99 daha az enerji tüketir. Üzerindeki pil ile yaklaşık 3 ay kullanılabilmektedir. Bu sürenin sonunda şarj edilebilmekte ve yine aynı süre kullanımda kalabilmektedir.

TAK & ÇALIŞTIR
Toplantı Odası Yönetimi için özel olarak tasarlanan Joan, Office 365, Microsoft Exchange, Google Calendar, iCal gibi ofis takvimleri ile uyumlu çalışmaktadır. Enerji tasarrufunun yanında ofis ve toplantı verimliliğini de arttırmaktadır. Tamamen dokunmatik ekran üzerinden planlama yapabileceğiniz cihazlarda herhangi bir ek yazılım ve ya donanıma ihtiyacınız yoktur.

MÜKEMMEL SIGNAGE TEKNOLOJİSİ
Joan, Toplantı Odası rezervasyon için özel geliştirilmiş bir bilgilendirme ekran çözümüdür. Joan. E-Ink ekrana sahiptir ve ileri VISIONECT Teknolojisi ile güçlendirilmiştir. 180 derece görüş açısına sahip Joan, doğrudan güneş ışığında bile Mükemmel görünüm sağlar. 6” ve 9.7” boyutlarında ekranlardır. Joan, bu çözümü ile 2106 Reddot design, CES 2016’da ise inovasyon ödülü almıştır.

KOLAY KURULUM

Joan’ın kurulumu son derece kolay ve hızlıdır. Ekteki videoyu izleyiniz.