T411. Angekis Tavan Mikrofon Sistemleri

Angekis ASP-C-01 Tavan Mikrofon Sistemi

ASP-C-01

Tavan Mikrofon Sistemi

Video konferans kayıt/akış uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanan ASP-C-01 tavan mikrofon sistemi, yüksek kaliteli sesi yakalamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. USB-B tipi çıkış ile kullanıcılar odalarının sesini doğrudan bir bilgisayara ve seçtikleri konferans uygulamasına bağlayabilirler. Kayıt ve akış ortamlarında kullanım üzere ASP-C-01, kayıt çıkışı aracılığıyla bir kayıt cihazına bağlanabilir.

ASP-C-01’in üzerinde uyarlanabilir yankı iptali, gürültü bastırma, konuşma kazanç ayarı ve akıllı ses karıştırma özellikleri yerleşik olarak bulunmaktadır. Mikrofonlarının ve hoparlörlerinin sesini yönetmenin basit yollarını arayan kullanıcılar için ASP-C-01’in ön panelinde ayar düğmeleri bulunur. Oda hoparlörlerine ve kayıt cihazınıza giden ses seviyelerine ek olarak her bir mikrofon için ses seviyelerini de ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz.

Angekis ASP-C-02 Tavan Mikrofon Sistemi

ASP-C-02

Tavan Mikrofon Sistemi

Video konferans altyapınız için basit bir ses sistemi arıyorsanız, ASP-C-02 mükemmel bir çözümdür. Video konferans uygulamalarına, masanın dışında da ses sağlamak için özel olarak tasarlanan ASP-C-02 işlemci, bir USB-B çıkışı, 2 mikrofon girişi ve 2 hoparlör çıkışı aracılığıyla bir bilgisayara doğrudan bağlanabilir.

ASP-C-02, video konferanslarınıza sınıfının en iyisi. Sesi algılayabilmek için uyarlanabilir yankı iptali, gürültü bastırma, konuşma kazancı ayarı ve akıllı ses karıştırma gibi ses işleme teknolojisiyle doludur. ASP-C-02’nin ön panelinde, oda mikrofonlarınızın ve hoparlörlerinizin ses düzeyini ayrı ayrı yönetmek için ses ayar kontrol düğmeleri bulunur.